Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Raita av hjemmelaget yoghurt




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkagurk
5dlyoghurt
1tssalt
0,5tsCayennepepper
1,5litermelk
5ssyoghurt naturell


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Raita av hjemmelaget yoghurt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier44,351 106,93Kcal
Protein3,1779,12gram
Karbohydrat4,32107,82gram
Kostfiber0,133,24gram
Fett1,5739,19gram
Mettet fett1,0425,96gram
Salt0,369,09gram
Pris på oppskriftenKr 2,07Kr 51,67Kroner
Hele oppskriften veier2 496 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Denne retten er svært forfriskende og passer godt sammen med krydret mat. Hovedingrediensen i raita er yoghurt, som blir spist til nesten alle måltider i india. Her gir vi deg også oppskriften på hjemmelaget yoghurt.

Raitaen:
Riv agurken (ta vare på saften). Ha yoghurt i en bolle, tilsett salt og bland godt sammen. Bland inn revet agurk og agurksaft. Dryss over kajennepepper og sett raitaen kaldt frem til servering.

Yoghurten:
Kok opp melken og ta kjelen av platen. La den avkjøle seg til den er lunken (ca 15 min). Ha yoghurten i en bolle og bland inn 2 dl av den lunkne melken. Ha denne blandingen tilbake i kjelen sammen med resten av melken og rør godt om. Nå setter du lokket på kjelen, pakker den inn i et badehånkle og lar den stå i rundt 8 timer (til den har tyknet). Nå settes kjelen i kjøleskapet for å stoppe videre utvikling av yoghurtbakterier. (NB! ikke bruk hjemmelaget yoghurt mer enn 6 ganger i produksjon av ny yoghurt).

Mer info

Forfatter:
Kilde: Toro
(Intern: 17537)
Kategori: Tilbehør
Land: India

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bollegrøt fra Nøtterøy.Bollegrøt fra Nøtterøy.
Denne retten har 171,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krydderkrem til eclairs.Krydderkrem til eclairs.
Denne retten har 198,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,86 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vaniljekrem til eclairs.Vaniljekrem til eclairs.
Denne retten har 189,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Søst 3.Søst 3.
Denne retten har 101,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,02.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.