Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rakørret




Ingredienser

4 porsjoner

1 stor rakørret eller 2 små

Pynt:
salat
persille
sitron

Tilbehør:
flatbrød
smør
poteter



Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

Skyll og tørk fisken godt.

Skjær et snitt langs ryggbenet fra hodet til halen og dra skinnet av.

Fisken kan så bare snittes med kniv ned til benet og anrettes hel. Vi kan også filetere den og skjære den i stykker. Man kan også anrette noe fisk hel og noe ferdig oppskåret.

Legg fisken på et fat og pynt med salat, persille og sitron. Rakørret serveres med rykende varme poteter, smør og flatbrød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11656)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.