Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ramsløkost




Ingredienser

ostemasse
ramsløk
salt
pepper


Annonse


Fremgangsmåte:

2,5 dl ostemasse (kvark) smakes til med ramsløkblader(og -blomster tidligere på sommeren), salt og pepper. Osten rulles til en pølse og vendes i ristede havregryn og et lett dryss av ryllikblomst. Holdbar 1 døgn.

Ostemasse: Hell en halvliter kefir i et kaffefilter og la stå i 24 timer. Du kan også bruke crème fraîche).

Inger-Lise Østmoe, kvinnen bak Norsopp AS, står også bak innholdet i NRKs "Blomstrende Nytelser", "Jenter på tur" og "Fuktig vilt og sprøtt". Denne oppskriften ble først publisert på NRK sine nettsider i forbindelse med et av disse programmene. Ønsker du mer informasjon om programmene kan du gå på denne siden Naturens Verden.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norsopp AS
(Intern: 100034)
Land: Norge

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.