Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rapphøns Ancienne




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkrapphøns
1tssalt
1krmpepper
1pakkebacon, ca 140 g
2stkløk
0,5tstimian
0,5tsrosmarin
3dlrødvin
Ca 1,5dlcrème fraiche
4skive(r)formloff


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rapphøns Ancienne med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier153,44664,05Kcal
Protein12,8555,61gram
Karbohydrat5,9725,84gram
Kostfiber0,532,29gram
Fett7,1931,12gram
Mettet fett3,3114,32gram
Alkohol1,77 %
Salt0,753,25gram
Pris på oppskriftenKr 12,36Kr 53,49Kroner
Hele oppskriften veier1 731 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Klargjør fuglene og ta ut innmaten. Skyll, tørk og del dem i to. Ha på salt og pepper.

Strimle bacon rett i en gryte. Skrell og hakk løken. Begynn med å frese bacon og tilsett løken. La den frese me i baconfettet. Legg i fugledelene og brun dem på begge sider. La dem ligge med den runde siden opp. Krydre med timian og rosmarin.

Hell på ca 1 dl vin. Legg på lokk og la fuglene steke 20-25 minutter. Ta fuglene opp og hold dem varme under aluminiumsfolie.

Hell på resten av vinen i gryten. La det koke litt inn. Tilsett crème fraiche. Smak eventuelt til med mer salt og pepper.

Rist brødet og legg skivene på et varmt fat. Legg en halv rapphøne på hver skive og hell sausen over.

Server med en salat av bladsalat, ruccolasalat, kiwi og sitronskiver samt pasta.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8095)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fyllte vaktler.Fyllte vaktler.
Denne retten har 258,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.