Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rapphøns med surkål




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 3,5stkrapphøns
1dashsalt
1dashpepper
sellerisalt
1dashsmør eller margarin
1ssolje
50grbacon
1pakkeSurkål
1stklaurbærblad
100grsyltet gresskar

Fyll:

2tykk(e) skive(r)loff
2sshvitvin
1stk storløk
50grleverpostei
1stkegg
4porsjon(er)poteter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-fisk
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-selleri
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rapphøns med surkål med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier108,25821,38Kcal
Protein12,2392,80gram
Karbohydrat6,4849,17gram
Kostfiber0,806,07gram
Fett3,4826,41gram
Mettet fett1,199,03gram
Alkohol0,07 %
Salt0,423,19gram
Pris på oppskriftenKr 9,30Kr 70,57Kroner
Hele oppskriften veier3 035 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Gni de rensede rapphønsene ut- og innvendig med salt, pepper og sellerisalt.

Smuldre krummen av loffskivene og bland det med hvitvin, hakket løk, leverpostei og egg.

Fyll farsen i rapphønsene, lukk for åpningen med fjærfenål eller sy igjen.

Brun fuglen i smør og olje og la den surre ferdig under lokk ved svak varme.

Rist små baconterninger, hell fettet fra og tilsett 1 ss smør.

La surkålen koke i fettet sammen med laurbærblad og nymalt pepper. Bruk helst sauerkraut, men vanlig surkål kan godt anvendes.

Bland gresskarbiter i surkålen.

Anrett den på varmt fat. Del rapphønsene i to og legg dem oppå.

Serveres med kokte poteter eller grovt brød og smør til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12058)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fyllte vaktler.Fyllte vaktler.
Denne retten har 258,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.