Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Raske rundstykker

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 4,2 poeng. 4,2 poeng (av max 6) i snitt fra 62 lesere
Oppskriften har hatt 80594 lesere! 80594 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1literhvetemel
50grMargarin
3,5dllunken melk
0,5pakkegjær
0,5tssalt
Evt litt karve
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gjærbakst
Land: Ukjent-opprinnelse




Raske rundstykker.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 15 rundstykker

Margarinen smuldres i melet. Gjæren røres ut i litt lunken melk, som has i bake bollen sammen med resten av den lunkne melken. Tilsett salt og evt litt karve etter smak. Arbeid alt godt sammen. Trilles ut til 15 rundstykker . Rundstykkene settes på smurt plate og heves til ovnen er blitt varm nok. Stekes ved 250 grader i ca. 15 minutter.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 253,552 606,77130,3 %
Fett: 4,7448,70 gr69,6 %Fett16,81 %
Protein: 8,0082,20 gr164,4 %Protein12,61 %
Karbo: 43,67448,71 gr149,6 %Karbo68,85 %
Fiber: 2,1822,40 gr74,7 %Fiber1,71 %
Mettet fett: 1,2212,54 gr62,7 %
Salt: 0,333,34 gr66,8 %
Hele oppskriften veier 1027,5 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,56 .-
Pris 1 porsjonerKr. 16,03 .-Se din tallerken
Pris pr rundstykkerKr 1,07.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Skolebrød 3 hos oss.Les mer om Bollekake 2 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:16083



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser