Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Raske rundstykker

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 4,2 poeng. 4,2 poeng (av max 6) i snitt fra 62 lesere
Oppskriften har hatt 80639 lesere! 80639 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1literhvetemel
50grMargarin
3,5dllunken melk
0,5pakkegjær
0,5tssalt
Evt litt karve
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Raske rundstykker er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Fotograf: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gjærbakst
Land: Ukjent-opprinnelse




Raske rundstykker.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 15 rundstykker

Margarinen smuldres i melet. Gjæren røres ut i litt lunken melk, som has i bake bollen sammen med resten av den lunkne melken. Tilsett salt og evt litt karve etter smak. Arbeid alt godt sammen. Trilles ut til 15 rundstykker . Rundstykkene settes på smurt plate og heves til ovnen er blitt varm nok. Stekes ved 250 grader i ca. 15 minutter.
NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 253,552 606,77130,3 %
Fett: 4,7448,70 gr69,6 %Fett16,81 %
Protein: 8,0082,20 gr164,4 %Protein12,61 %
Karbo: 43,67448,71 gr149,6 %Karbo68,85 %
Fiber: 2,1822,40 gr74,7 %Fiber1,71 %
Mettet fett: 1,2212,54 gr62,7 %
Salt: 0,333,34 gr66,8 %
Hele oppskriften veier 1027,5 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,56 .-
Pris 1 porsjonerKr. 16,03 .-Se din tallerken
Pris pr rundstykkerKr 1,07.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Vaniljeboller 2 hos oss.Les mer om Suppebolle hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:16083



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser