Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Raspeballer glutenfrie




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5dlTORO Glutenfri grov melblanding
1dlTORO Glutenfr ilys melblanding
1pose(r)TORO Potetmos (inneholder tørrmelk)
0,5tsTORO Buljong
0,5tssalt
2,5dlkaldt vann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Sesam


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Raspeballer glutenfrie med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier152,78699,3569,94Kcal
Protein2,6512,131,21gram
Karbohydrat31,73145,2414,52gram
Kostfiber3,1314,331,43gram
Fett1,004,580,46gram
Mettet fett0,190,870,09gram
Salt1,727,880,79gram
Pris på oppskriftenKr 3,05Kr 13,96Kr 1,40.-
Hele oppskriften veier458 totalt458 pr porsj46 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 baller

1.Bland det tørre og tilsett vannet under god omrøring.
2.La svelle i 10 min.
3.Form til raspeballer (helst med fuktige hender eller spiseskje).
4.La raspeballene trekke 30 min. i kokende kraft eller vann tilsatt salt (ca. 2 ts pr. liter).

Kilde: Toro

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kristin Leira
(Intern: 942)
Kategori: Kokt/dampet
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.