Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Red Snapper på Varacruz-måten




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk filetav red snapper, evt. Uer, store
2ssfriskpresset lime- eller sitronsaft
1,2dlolivenolje
1stkløk finhakket
2feddhvitløk, hakkede
675grtomater, flådd og hakket
1stklaurbærblad, pluss noen stiler til pynt
1tsoregano, tørket
2ssstore kapers, pluss evnt noe til pynt
16stkgrønne oliven uten stil, delt i to
2stkhermetiske jalapeño-chili uten frø, skåret i strimler
1dashsmør til steking
3skive(r)fast hvitt brød, skåret i trekanter
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Red Snapper på Varacruz-måten med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier130,01503,44Kcal
Protein5,6121,72gram
Karbohydrat5,8022,46gram
Kostfiber1,284,96gram
Fett9,0935,20gram
Mettet fett1,586,12gram
Salt0,461,76gram
Pris på oppskriftenKr 5,31Kr 20,56Kroner
Hele oppskriften veier1 549 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg fiskefiletene i ett lag i en lav form. Krydre med salt og pepper, drypp over lime- eller sitronsaften og sett til side.

Varm oljen i en stor stekepanne og stek løken og hvitløken til løken er myk. Tilsett tomatene og la småkoke ca 10 minutter, til blandingen er tykk og smakfull. Rør av og til så den ikke setter seg fast i bunnen av pannen.

Rør inn laurbærbladet, oregano, kapers, oliven og jalapeño. Legg i fisken og kok på meget svak varme i ca 10 minutter, eller til fisken er mør.

Mens fisken damper, varmer du smøret i en liten stekepanne og steker brødtrekantene til de er gyllenbrune på begge sider.

Legg fisken på et oppvarmet fat, hell sausen over og dander det stekte brødet rundt. Pynt med laurbærblader og server gjerne med ekstra kapers.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6298)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Mexico

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Dampet uer med paprikasaus.Dampet uer med paprikasaus.
Denne retten har 66,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lettsaltet uer.Lettsaltet uer.
Denne retten har 99,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.