Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Red dragon maki rull




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4dlSushi ris
6blad(er)Noritang
1stkAvokado
150grRå tunfisk
1ssSriracha sausIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5stkAgurk
1dlTobiko (rød kaviar)
0,5dlRistede løk
1tsSorte sesamfrø


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Sesam
Spor-av-sesam


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Red dragon maki rull med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier151,04349,88Kcal
Protein6,5215,10gram
Karbohydrat16,0737,23gram
Kostfiber1,272,94gram
Fett6,4614,96gram
Mettet fett0,861,99gram
Salt1,423,29gram
Pris på oppskriftenKr 11,63Kr 26,94Kroner
Hele oppskriften veier927 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Kok en porsjon sushi ris.
2. Utskjær tunfisken i kvadratiske stenger.
3. Skjær avokadoen i 2 og fjern stenen.
4. Bruk en stor skje for å ta avokado fruktkjøttet ut av det harde skinn og vær omhyggelig med ikke å ødelegge avokado-halvdelen.
5. Skjær avokadoen i skiver.
6. Skjær agurken i lange, tynne pinner.
7. Rull sushien som en inside-out og bruk tunfisk, avokado, agurk og en tynn strek Sriracha saus som fyll.
8. Dryss tobiko, stekte løk og sorte sesamfrø på toppen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 28473)
Tilberedningstid: 20 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Sushi
Land: Japan

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.