Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Reinkorv




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kgreinkjøtt,
1kgfleskekjøtt,
0,5litervann,
1,5dlpotetmel og
salt etter smak.


Annonse


Næringsdeklarasjon for Reinkorv med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier191,595 948,87Kcal
Protein14,70456,44gram
Karbohydrat2,7384,77gram
Kostfiber0,051,55gram
Fett13,53420,11gram
Mettet fett5,12158,98gram
Salt0,175,13gram
Pris på oppskriftenKr 14,45Kr 448,67Kroner
Hele oppskriften veier3 105 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i biter og mal det med salt flere ganger i kjøttkvern. Spe med vann og ha i mel litt etter litt og bearbeid massen godt mellom hver speing. Stapp til slutt massen i godt rengjorte kroktarmer. Pølsene kokes i lettsaltet vann og spises med poteter eller brød til.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18311)
Kategori: Konservering
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.