Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Reinsdyr hjernekaker




Ingredienser

4 porsjoner

1 reinsdyr hjerne
1 ss sukker
1 ts salt
1/2 ts hornsalt
1 ss melk
ca 2 dl hvetemel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

Rens og skyll hjernen. Arbeid den til en jevn masse. Bland inn sukker, salt, hornsalt og melk. Tilsett mel til en løs deig. Mengden mel avhenger av størrelsen. Lag tynne kaker på 15 cm i diameter. Stek på stekepanne ved svak varme til de har pen farge.

Server med smør og brukes som lefser.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3745)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Udyrets livrett.Udyrets livrett.
Denne retten har 95,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.