Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Reinsdyrcarpaccio med sopp og bjørnebær



Reinsdyrcarpaccio med sopp og bjørnebær oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Carpaccio på reinsdyrkjøtt smaker helt utrolig godt sammen med sopp, bjørnebær og nøtter. Den er en sikker vinner på menyen, og er en hyllest til de nordiske råvarer!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grflatbiff av reinsdyr eller ytrefilet

Panert sopp:

200grassortert sopp (kantarell, steinsopp, sjampinjong og shitake)
3sshvetemel
2stkegg
4ssstrøkavring
2ssolivenolje til steking
80grbjørnebær
40grhasselnøtter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Reinsdyrcarpaccio med sopp og bjørnebær med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier153,54350,03Kcal
Protein13,1630,00gram
Karbohydrat5,2211,90gram
Kostfiber1,493,40gram
Fett8,5619,51gram
Mettet fett1,723,92gram
Salt0,160,35gram
Pris på oppskriftenKr 19,84Kr 45,23Kroner
Hele oppskriften veier912 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Renskjær kjøttet for eventuelle sener. Pakk det inn i plastfolie og legg i fryseren. 2. Ta opp den dypfryste filen og la den ligge i kjøleskapet i ca. 15 minutter. Skjær den i løvtynne skiver med en oppskjærmaskin, eller så tynt du kan med en skarp kniv. Legg skivene direkte på tallerkener. La skivene dekke hver tallerken. 3. Ha mel, sammenvispede egg og strøkavring i tre forskjellige boller. Del soppen i store biter. 4. Vend soppen først i mel, dypp dem så i egg og vend dem til slutt i strøkavring. Stek soppen i olivenolje på sterk varme til den blir sprø og gyllen i fargen. La soppen hvile litt. 5. Fordel til slutt bjørnebær og hasselnøtter over kjøttet før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 32354)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Reinsdyrskav Yakiniku.Reinsdyrskav Yakiniku.
Denne retten har 165,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fullkornswrap med reinskav og cashewnøtter.Fullkornswrap med reinskav og cashewnøtter.
Denne retten har 144,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Wraps med reinsdyrskav og tyttebærrømme.Wraps med reinsdyrskav og tyttebærrømme.
Denne retten har 154,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Røkt reinsdyrhjerte med kantarellsuppe.Røkt reinsdyrhjerte med kantarellsuppe.
Denne retten har 66,88 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Wraps med reinsdyrskav og solbærgele.Wraps med reinsdyrskav og solbærgele.
Denne retten har 218,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyrcarpaccio med sopp og bjørnebær.Reinsdyrcarpaccio med sopp og bjørnebær.
Denne retten har 153,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Finnbiff i pitabrød.Finnbiff i pitabrød.
Denne retten har 189,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.