Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Reinsdyrpatè




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grsvinelever
200grreinsdyrskav
250grspekk
0,5stkløk
1dlhvetemel
2stk filetansjosfileter
2stkegg
1dlfløte
0,5dlkokekraft fra spekk, kjøtt og lever (må siles)
2tssalt
0,5tspepper
0,5tsmuskat
0,5tsknust einerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Reinsdyrpatè med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier312,703 615,69361,57Kcal
Protein11,22129,7312,97gram
Karbohydrat4,4751,695,17gram
Kostfiber0,323,700,37gram
Fett27,70320,2932,03gram
Mettet fett3,3438,623,86gram
Salt1,5017,331,73gram
Pris på oppskriftenKr 7,47Kr 86,37Kr 8,64.-
Hele oppskriften veier1 156 totalt1 156 pr porsj116 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 skiver

Skjær lever og spekk i terninger, ha over i en kjele med kokende vann. La det småkoke i ca. 10 minutter.

Ha halvparten av leveren og reinsdyrskavet. Alt spekk og de andre ingrediensene, bortsett fra fløte og kokekraft, i en kjøkkenmaskin. Kjør på full hastighet, mens du sper med kraft og fløte. Øk hastigheten og bland godt. Tilsett resten av leveren og reinsdyrskavet etter speing.

Smør en ildfast form som rommer ca. 1 1/2 l. Hell over farsen.

Sett formen i en langpanne med vann og stek i stekeovnen på 175 C i ca 1 time. For å være sikker på at posteien er ferdigstekt kan du bruke et steketermometer. Den skal ha en kjernetempratur på 76 C.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8209)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pate
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Reinsdyrpaté med einebær.Reinsdyrpaté med einebær.
Denne retten har 312,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyrpaté med tyttebær.Reinsdyrpaté med tyttebær.
Denne retten har 163,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyrpaté 2.Reinsdyrpaté 2.
Denne retten har 152,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.