Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Reinsdyrstek




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgbenfri surret reinsdyrstek
3feddhvitløk
3dlbuljong (gjerne kokt på ben)
2dlhvitvin
4stkgulrøtter
1bit(er)sellerirot
1bunt(er)brokkoli
0,25tskanel
0,25tsmuskat
salt og pepper
4porsjon(er)poteter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Reinsdyrstek med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier67,24530,82Kcal
Protein7,8962,29gram
Karbohydrat4,4334,97gram
Kostfiber1,219,55gram
Fett1,269,95gram
Mettet fett0,473,71gram
Alkohol0,60 %
Salt0,201,54gram
Pris på oppskriftenKr 9,10Kr 71,84Kroner
Hele oppskriften veier3 158 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Gni steken inn med presset hvitløk. Ha det i en kjele/gryte og hell over vin og buljong. Legg på lokk og la det få koke opp, slå ned varmen og la steken trekke rundt 1 1/2 time.

Kutt renset selleri og gulrøtter i terninger og kok dem noe møre. Smak til med kanel, muskat, salt og pepper. Lettkok brokkolibuketter. La alt renne av i en sil.

Ta steken opp og la den få hvile litt før du skjærer i den.

Ha grønnsakene i en stor bolle og hell over silt buljong fra steken.

Serveres med friske tomater og nykokte poteter eller pasta.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Etegilde
(Intern: 1946)
Tilberedningstid: 2 timer
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Reinsdyrkaker i viltsaus.Reinsdyrkaker i viltsaus.
Denne retten har 146,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Surstek av rein.Surstek av rein.
Denne retten har 79,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyr surstek.Reinsdyr surstek.
Denne retten har 99,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kjøtt, buljong og margbein.Kjøtt, buljong og margbein.
Denne retten har 44,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.