Reinskav



Oppskriften har fått 3,5 poeng (av max 6) fra 8 lesere
Oppskriften har hatt 33200 lesere totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Kilder og dato

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 19980)

Ekstra info om oppskriften

Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse



NB! Oppskriften Reinskav har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no.

Næringsinnhold pr 100 gram:
Kalorier 86,02 Kcal
Protein 6,78 g
Fett 4,18 g
Karbo 4,85 g
Pris 7,12.- kr








Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 1kgmandelpoteter,
2stk storløk i skiver
200grsjampinjong i skiver,
margarin,
Ca 750grreinskav,
3dllettrømme,
1tssalt
0,5tspepper,
10stkeinerbær, knusteIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
400grbrokkoli

Fremgangsmåte:

Vask potetene og sett dem over til koking med skallet på. Brun løken og sjampinjongen pent i lys brun margarin. Ta dette ut av pannen og skru opp varmen. Brun så reinskaven ved god varme. Tilsett evt. mer margarin. Tilsett løken og soppen, rømmen og krydderne. La retten småkoke i minst 5 minutter.

Smak den til med salt og pepper. Kok brokkolien knapt mør i lett-saltet vann. Skrell potetene. Server reinskaven rykende varm sammen med potetene og brokkolien. Tyttebærsyltetøy smaker godt til.

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!