Reinskav


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 1kgmandelpoteter,
2stk storløk i skiver
200grsjampinjong i skiver,
margarin,
Ca 750grreinskav,
3dllettrømme,
1tssalt
0,5tspepper,
10stkeinerbær, knusteIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
400grbrokkoli


Fremgangsmåte:

Vask potetene og sett dem over til koking med skallet på. Brun løken og sjampinjongen pent i lys brun margarin. Ta dette ut av pannen og skru opp varmen. Brun så reinskaven ved god varme. Tilsett evt. mer margarin. Tilsett løken og soppen, rømmen og krydderne. La retten småkoke i minst 5 minutter.

Smak den til med salt og pepper. Kok brokkolien knapt mør i lett-saltet vann. Skrell potetene. Server reinskaven rykende varm sammen med potetene og brokkolien. Tyttebærsyltetøy smaker godt til.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 19980)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 84,65 Kcal
Protein 6,79 g
Fett 4,01 g
Karbo 4,88 g
Pris 7,12.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!