Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Reinskav

Oppskriften har fått 3,6 poeng. 3,6 poeng (av max 6) i snitt fra 7 lesere
Oppskriften har hatt 31418 lesere! 31418 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Reinskav har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 86,02 Kcal ......Protein: 6,78 gram ......Fett: 4,18 gram ......Mettet fett: 2,21 gram
Karbohydrater: 4,85 gram ......Kostfiber: 0,94 gram .....Natrium: 132,66 mg .......Pris: 7,12 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 1kgmandelpoteter,
2stk storløk i skiver
200grsjampinjong i skiver,
margarin,
Ca 750grreinskav,
3dllettrømme,
1tssalt
0,5tspepper,
10stkeinerbær, knusteIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
400grbrokkoli
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin


Fremgangsmåte:

Vask potetene og sett dem over til koking med skallet på. Brun løken og sjampinjongen pent i lys brun margarin. Ta dette ut av pannen og skru opp varmen. Brun så reinskaven ved god varme. Tilsett evt. mer margarin. Tilsett løken og soppen, rømmen og krydderne. La retten småkoke i minst 5 minutter.

Smak den til med salt og pepper. Kok brokkolien knapt mør i lett-saltet vann. Skrell potetene. Server reinskaven rykende varm sammen med potetene og brokkolien. Tyttebærsyltetøy smaker godt til.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 86,02592,1429,6 %
Fett: 4,1828,77 gr41,1 %Fett43,73 %
Protein: 6,7846,67 gr93,3 %Protein31,52 %
Karbo: 4,8533,39 gr11,1 %Karbo22,55 %
Fiber: 0,946,47 gr21,6 %Fiber2,18 %
Mettet fett: 2,2115,21 gr76,1 %
Salt: 0,332,28 gr45,7 %
Hele oppskriften veier 2753,5 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.7,12 .-
Pris 4 porsjonerKr. 195,98 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 49,00.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Viltgryte med reinsdyr hos oss.Les mer om Bidos hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:19980



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen