Reinskav

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 1kgmandelpoteter,
2stk storløk i skiver
200grsjampinjong i skiver,
margarin,
Ca 750grreinskav,
3dllettrømme,
1tssalt
0,5tspepper,
10stkeinerbær, knusteIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
400grbrokkoli

Annonse

Fremgangsmåte:

Vask potetene og sett dem over til koking med skallet på. Brun løken og sjampinjongen pent i lys brun margarin. Ta dette ut av pannen og skru opp varmen. Brun så reinskaven ved god varme. Tilsett evt. mer margarin. Tilsett løken og soppen, rømmen og krydderne. La retten småkoke i minst 5 minutter.

Smak den til med salt og pepper. Kok brokkolien knapt mør i lett-saltet vann. Skrell potetene. Server reinskaven rykende varm sammen med potetene og brokkolien. Tyttebærsyltetøy smaker godt til.

Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 84,53 Kcal
Protein 6,79 g
Fett 4,01 g
Karbo 4,85 g
Pris 7,12.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
Oppskriften har hatt 34023 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3,7 poeng totalt (av max 6) fra 9 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 19980)

Ekstra info

Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!