Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Reinskav

Oppskriften har fått 3,6 poeng. 3,6 poeng (av max 6) i snitt fra 7 lesere
Oppskriften har hatt 30104 lesere! 30104 lesere

Ingredienser

Porsjoner
Ca 1kgmandelpoteter,
2stk storløk i skiver
200grsjampinjong i skiver,
margarin,
Ca 750grreinskav,
3dllettrømme,
1tssalt
0,5tspepper,
10stkeinerbær, knusteIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
400grbrokkoli
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Vask potetene og sett dem over til koking med skallet på. Brun løken og sjampinjongen pent i lys brun margarin. Ta dette ut av pannen og skru opp varmen. Brun så reinskaven ved god varme. Tilsett evt. mer margarin. Tilsett løken og soppen, rømmen og krydderne. La retten småkoke i minst 5 minutter.

Smak den til med salt og pepper. Kok brokkolien knapt mør i lett-saltet vann. Skrell potetene. Server reinskaven rykende varm sammen med potetene og brokkolien. Tyttebærsyltetøy smaker godt til.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 86,06591,9929,6 %
Fett: 4,1828,75 gr41,1 %Fett43,71 %
Protein: 6,7946,71 gr93,4 %Protein31,55 %
Karbo: 4,8533,36 gr11,1 %Karbo22,54 %
Fiber: 0,946,47 gr21,6 %Fiber2,18 %
Mettet fett: 2,2115,20 gr76,0 %
Salt: 0,261,79 gr35,8 %
Hele oppskriften veier 2751,5 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.7,12 .-
Pris 4 porsjonerKr. 195,84 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 48,96.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Finnbiff med solbærsaft og einebær hos oss.Les mer om Viltgryte 1 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:19980



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser