Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Reinskavsalat




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1pakkereinskav, 240 g
0,5tssalt
1tsblandet, valgfritt, tørket urtekrydder
200grsjampinjonger
5dlstrimlet issalat
2stktomater
1,5dltynt skåret purre
1stk storeple, syrlig i terninger
1,5dlhakkede saltsyltede agurker
0,5tsgrovmalt pepper
1stkrød paprika i tynne ringer
10stksylteløk

Dressing:

2ssbalsamico eller rødvinseddik
1dlolivenolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Reinskavsalat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89,59390,61Kcal
Protein3,5815,61gram
Karbohydrat3,9917,40gram
Kostfiber1,265,49gram
Fett6,3127,51gram
Mettet fett1,195,19gram
Salt0,341,49gram
Pris på oppskriftenKr 6,33Kr 27,60Kroner
Hele oppskriften veier1 744 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Stek reinskavet etter anvisningen på pakken, sammen med salt og krydderurtene. Del kjøttet i litt mindre biter. Avkjøl.

Skjær soppen i skiver, salaten i strimler og tomatene i smale båter. Skyll purren godt og skjær den i ringer. Skrell eplet, fjern kjernhuset og skjær i terninger. Legg den strimlede salaten og det meste av både soppen og tomatene samt alle epleterningene i en salatbolle.

Strø hakket agurk, grovmalt svart pepper og det meste av det stekte kjøttet over. Bland alt forsiktig. Garner med resten av soppen, tomatbåtene og kjøttet.

Ryst sammen dressingen og hell den over salaten. Topp med paprikaterninger og sylteløk.

Server med rykende ferske baguetter og smør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10704)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Viltsalat med plommer.Viltsalat med plommer.
Denne retten har 146,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.