Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Reinskavsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4porsjon(er)pasta
2sssmør
1pakkereinskav, 240 g
250grkantareller
1stkgulrot i tynne staver
Ca 5stkeinerbær, knusteIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5tstimian, tørket
1sslys, fransk sennep
0,5sshvetemel
2dlvann
1stkbuljongterning, okse
1bunt(er)gressløk, klippet
1dlrømme
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Sennep
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Reinskavsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier174,94590,27Kcal
Protein7,3624,83gram
Karbohydrat18,8463,57gram
Kostfiber1,775,97gram
Fett7,4024,97gram
Mettet fett4,1113,87gram
Salt0,602,04gram
Pris på oppskriftenKr 10,43Kr 35,19Kroner
Hele oppskriften veier1 350 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Lag sausen mens pastaen koker etter anvisning på pakken.

Smelt smøret i en stekepanne og legg i det utinte kjøttet. Stek det og løsne de tynne skivene fra hverandre etter hvert. Legg i sopp og gulrotstaver, og stek videre en stund.

Tilsett einebær og timian, og rør inn sennep og hvetemel. Spe med vannet og ha i den smuldrede buljongterningen. Kok i ca 5 minutter. Tilsett klippet gressløk. Smak til med salt og nykvernet svart pepper.

Serveres til pasta med rømme i en skål ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10705)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.