Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Reke-egg i karri




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkegg
1dlkremfløte
1dashsalt
0,5tskarri
1pakkedypfryste reker (100 g)
dill eller kruspersille til pynt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Reke-egg i karri med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier183,62194,18Kcal
Protein12,5413,26gram
Karbohydrat0,840,89gram
Kostfiber0,160,17gram
Fett14,4215,25gram
Mettet fett7,407,83gram
Salt0,770,82gram
Pris på oppskriftenKr 6,16Kr 6,51Kroner
Hele oppskriften veier423 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smør 4 ildfaste porsjonsformer.

Knekk eggene og ha dem forsiktig i hver sin form, og stek dem i 4 min. (250 C)

Smak fløten til med salt og karri.

Ta formene ut av ovnen og fordel fløten over de fire eggene. Legg rekene i en krans rundt.

Sett formene i ovnen igjen i ca 3 min. til hviten er stivnet. (250 C)

Serveres varme, pyntet med dill. Det smakes godt med rundstykker til som er varmet i ovnen sammen med eggene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7806)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grønnsaksform med reker.Grønnsaksform med reker.
Denne retten har 83,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.