Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Reke og muslingrulade




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Bunn:

6stkegg
6ssmel

Fyll:

100grhvetemel
4dlmelk evt. blandet med litt fløte
100grbaby spinat
300grreker
300grblåskjell
Ca 2,5stkrøde tomater
Salt, pepper
2stkegg

Tilbehør: ekstra spinat



Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Egg
Gluten
Melk
Skalldyr
Spor-av-skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Reke og muslingrulade med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier99,12326,27Kcal
Protein9,7332,03gram
Karbohydrat6,9322,81gram
Kostfiber0,581,91gram
Fett3,4811,46gram
Mettet fett1,203,95gram
Salt0,561,83gram
Pris på oppskriftenKr 4,85Kr 15,96Kroner
Hele oppskriften veier1 975 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Pisk eggehvitene hvite/stive, tilsett deretter under stadig pisking plommene (en plomme av gangen) til det er stivt, vend deretter forsiktig mel – en ss. pr. egg – ned i massen. Bakes som en kvadratisk lagkakebunn til den er gylden ca. 10-15 min. ved 175C.
Pisk hvetemel og melk sammen og sett den langsomt i kok under konstant omrøring til sausen er tykk. Tilsett spinat, reker, blåskjell og grovhakkede tomater og varm det godt igjennom. Smak til med salt og pepper. Ta gryten av varmen og rør de sammenpiskede egg i stuingen.
Fordel stuingen på bunnen og rull den sammen til en rulade. Pakk ruladen inn i bakepapir og bak den ca. 20 min. ved 175C.
Skjær ruladen i skiver og server den med ekstra spinat. Pynt evt. Med litt reker og blåskjell.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 28110)
Tilberedningstid: 50 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Moules Light Beer.Moules Light Beer.
Denne retten har 74,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Moules Provencale.Moules Provencale.
Denne retten har 55,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.