Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Reke- og tomatsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grreker, renset
0,5stkfinhakket løk
2ssolivenolje
2feddhvitløk, presset
1boks(er)skinnfrie tomater
5stk filetansjosfileter
1sshakket basilikum
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Skalldyr
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Reke- og tomatsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier82,20140,35Kcal
Protein6,6711,39gram
Karbohydrat3,405,81gram
Kostfiber0,891,52gram
Fett4,467,61gram
Mettet fett0,671,14gram
Salt1,011,73gram
Pris på oppskriftenKr 10,17Kr 17,36Kroner
Hele oppskriften veier683 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fres løk og hvitløk i olivenolje. Bruk lav varme, slik at hvitløken ikke blir brun.

Tilsett tomatene, uten kraft. Knus ansjos og ha den i sausen. Visp hard i sausen, slik at tomatene moses. Ha i reker og basilikum. Smak til med salt og pepper.

Sausen serveres til stekte eller friterte fiskeretter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7485)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.