Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rekekabaret




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grreker, pillede
200grkokt, beinfri fisk
1bunt(er)dill
2stkgulrøtter
1stk literotselleri
1stk litepurre, det hvite
100grerter, frosne
lyst aspikpulver
2dlvann
2dlfløte
1feddhvitløk
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Selleri
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rekekabaret med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier98,80331,03Kcal
Protein8,1127,17gram
Karbohydrat2,568,58gram
Kostfiber1,334,46gram
Fett5,9419,90gram
Mettet fett3,7212,46gram
Salt0,511,71gram
Pris på oppskriftenKr 11,06Kr 37,06Kroner
Hele oppskriften veier1 340 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær gulrot og selleri i små terninger. Kok dem møre i lettsaltet vann. Kutt det hvite på purren i 1/2 cm tykke skiver. Kok purreskivene og erter i lettsaltet vann i 1 minutt.

Finhakk hvitløkfeddet. Lag 1 dl aspik etter anvisningen på posen. Hell litt av den i bunnen av en glassbolle og sett den i kjøleskapet til den har stivnet.

Legg på halvparten av rekene samt hakket dill. Hell på resten av aspiken og la det stivne i kjøleskap.

Skjær fisken i passende biter og bland sammen med resten av rekene, grønnsakene og mer hakket dill.

Pisk fløten til krem. Vend blandingen av fisk, reker og grønnsaker inn i kremen, sammen med finhakket hvitløk.

Lag 1 dl aspik, men med dobbelt så mye aspikpulver som anvist på posen. Vend aspiken inn i kremblandingen. Slå dette over den klare aspiken i bollen og avkjøl.

Server med noen sitronbåter, litt salat og loff til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7832)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Egg- og skalldyrskabaret 2.Egg- og skalldyrskabaret 2.
Denne retten har 82,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skalldyrsalat 2.Skalldyrsalat 2.
Denne retten har 113,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,86 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rekerand.Rekerand.
Denne retten har 165,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.