Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rekemiks til bakte poteter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grreker, renset
1sssmør,
2sshvetemel,
Ca 3dllettfløte,
Ca 0,5tssalt
1sschilisaus,
dill


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Skalldyr
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-sesam


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rekemiks til bakte poteter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier190,431 067,36Kcal
Protein10,1656,95gram
Karbohydrat4,5125,28gram
Kostfiber0,130,73gram
Fett14,6181,89gram
Mettet fett8,7348,93gram
Salt1,257,02gram
Pris på oppskriftenKr 14,16Kr 79,37Kroner
Hele oppskriften veier561 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Lag en tykk hvit saus av smør, mel og fløte og la den koke noen minutter. Bland i reker og smak til med salt og chilisaus. Fyll potetene med stuingen. Strø gjerne over finrevet ost og pynt med en reke og dillkvast.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19572)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.