Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rekerøre til bakt potet




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grreker, renset
1dlmajones,
Ca 2,5dlrømme,
2sshakket dill,
0,5stksitron, saften
1dashsort pepper,
2sshakket gressløk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rekerøre til bakt potet med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier265,501 709,02Kcal
Protein8,4054,07gram
Karbohydrat1,7311,14gram
Kostfiber0,171,09gram
Fett24,96160,67gram
Mettet fett9,0258,06gram
Salt0,593,81gram
Pris på oppskriftenKr 15,96Kr 102,73Kroner
Hele oppskriften veier644 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Finhakk rekene. Bland majones og rømme med dill, sitronsaft, pepper og gressløk. Bland til slutt rekene i røren.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19566)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.