Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Reker a la Malaysia



Reker a la Malaysia oppskrift.
Fotograf: Synøve Dreyer
Reker med karri og kokosmelk, en uvant kombinasjon, men den smaker utsøkt servert med ris eller brød. En smakfull variasjon til rekerepertoaret.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grreker, uten skall
4stksjalottløk
2feddhvitløk
1ssingefær, frisk
1ssolje
1stkløk
2tskarri
2,5dlkokosmelk
1dashsalt

Tilbehør

4porsjon(er)ris


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Reker a la Malaysia med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier156,91451,19Kcal
Protein12,2435,20gram
Karbohydrat16,4847,39gram
Kostfiber0,812,33gram
Fett4,4912,91gram
Mettet fett2,798,02gram
Salt0,752,15gram
Pris på oppskriftenKr 15,05Kr 43,28Kroner
Hele oppskriften veier1 150 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Finhakk sjalottløk, hvitløk og ingefær, og surr i olje til det er mykt, men ikke brunt.
Skjær løk i fine ringer og surr sammen med det andre til løkringene er myke.
Dryss på karri og la den surre med 1-2 minutter.
Spe med kokosmelk, kok opp og la det småkoke 2-3 minutter. Smak til med salt, eventuelt også mer karri.
Tilsett rekene helt til slutt.
De skal bare varmes opp, ikke kokes.
Server med kokt ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29403)
Tilberedningstid: 20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Reke- og pølsegumbo.Reke- og pølsegumbo.
Denne retten har 142,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rekegryte med kokos og curry.Rekegryte med kokos og curry.
Denne retten har 129,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Asiatisk skalldyrgryte med tagliatelle.Asiatisk skalldyrgryte med tagliatelle.
Denne retten har 152,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reker a la Malaysia.Reker a la Malaysia.
Denne retten har 156,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jambalaya 4.Jambalaya 4.
Denne retten har 104,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rekestuing på risseng.Rekestuing på risseng.
Denne retten har 85,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.