Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Reker med appelsinsyltede grønnsaker og pasta



Reker med appelsinsyltede grønnsaker og pasta oppskrift.
Fotograf: Bent Raanes
Lag en frisk og annerledes pasta neste gang. Denne oppskriften med reker, fennikel, gulrot, brokkoli, appelsinsaus og pasta vil nok imponere hele familien.

Ingredienser

4 porsjoner

400 g reker, uten skall
4 pors tagliatelle
1 stk fennikel, frisk
5 stk gulrot
0,5 stk brokkoli
1 dl appelsinjuice
2 ss sukker
2 ss hvitvinseddik
1 stk stjerneanis
1 ts maisennajevner, lys
50 g smør
1 dl parmesanost
salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Skalldyr
Spor-av-egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

Kok pasta etter anvisningen på pakken.
Skrell fennikel og gulrot og skjær dem i staver på ca. 1 x 3 cm. Del brokkoli i små buketter.
Ha grønnsakene i en kasserolle sammen med appelsinjuice, sukker, hvitvinseddik og stjerneanis. Kok opp og la trekke til grønnsakene er knapt møre.
Sil appelsinkraften av grønnsakene over i en kasserolle.
Kok opp appelsinkraften og jevn med maisennajevner under stadig omrøring.
Skjær smør i terninger og pisk inn i sausen. Sausen må ikke koke når smøret tilsettes, da kan den skille seg. Smak til med salt og pepper.
Varm grønnsaker og reker i sausen uten at det koker, og vend inn pasta.
Server med revet parmesanost drysset over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 31457)
Tilberedningstid: 20-40 min

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.