Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rekerand



Rekerand oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Denne smakfulle rekeranden med snøfrisk passer perfekt på koldtbordet. Kan også lages i kuvertstørrelse.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,25dlvann , kokende
1pakkeaspik (lys buljong-gelé)
250grsnøfrisk med dill eller naturell
2dlyoghurt naturell
2sssitronsaft
2,5dlkremfløte
300grrensede reker
1dlfrisk dill , finklippet
dill, sitron, reker, røkelaks og krepsehaler


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Skalldyr
Soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rekerand med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier165,04504,49Kcal
Protein8,3925,65gram
Karbohydrat2,186,66gram
Kostfiber0,090,28gram
Fett13,6241,63gram
Mettet fett8,7226,65gram
Salt0,732,24gram
Pris på oppskriftenKr 14,48Kr 44,26Kroner
Hele oppskriften veier1 223 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smelt buljongpulveret i kokende varmt vann. Tilsett osten og rør til den er smeltet. Ha i yoghurt og sitronsaft.
Visp kremfløten stiv og ha den i.
Ta av noen reker til pynt og grovhakk resten og bland i randen sammen med dill. Hell blandingen i vætet form og la moussen stivne i kjøleskapet.

Hvelv den på fat før servering og pynt med reker, røkelaks, krepsehaler, sitron og dill.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 30800)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pålegg

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skalldyrsalat 2.Skalldyrsalat 2.
Denne retten har 113,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,86 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rekerand.Rekerand.
Denne retten har 165,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Egg- og skalldyrskabaret 2.Egg- og skalldyrskabaret 2.
Denne retten har 82,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.