Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rekesaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlcrème fraîche
150grreker uten skall
2ssfinhakket løk
0,5dlfinhakket dill
1tskarri, salt etter smak, kvernet pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rekesaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier234,72283,13Kcal
Protein8,8410,66gram
Karbohydrat2,222,68gram
Kostfiber0,470,57gram
Fett21,0625,40gram
Mettet fett13,0015,68gram
Salt0,500,61gram
Pris på oppskriftenKr 16,59Kr 20,01Kroner
Hele oppskriften veier483 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Finhakk rekene og bland alle ingrendiensene til sausen. Smak sausen godt til med salt og pepper før den serveres.
Passer til bakte poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19586)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.