Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rekesaus 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner


Grunnsaus:
20grsmør
25grhvetemel
0,5literfiskekraft
1dashsalt
hvit pepper
100grreker med skall
1stkfinhakket sjalottløk
1sssmør
1dlhvitvin
0,5dlfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rekesaus 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier100,69215,00Kcal
Protein4,609,82gram
Karbohydrat2,495,32gram
Kostfiber0,150,32gram
Fett7,1415,25gram
Mettet fett4,389,35gram
Alkohol1,11 %
Salt0,591,27gram
Pris på oppskriftenKr 3,85Kr 8,22Kroner
Hele oppskriften veier854 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens rekene. Fres rekeskallet i smør sammen med sjalottløk i 5 minutter. Tilsett hvitvin og kok inn det halve.

Lag grunnsaus ved først å smelte smøret i en kasserolle. Rør inn hvetemel og spe med varm fiskekraft. La grunnsausen koke forsiktig i 10 minutter. Smak til med salt og pepper. Tilsett grunnsausen og kok til sausen er passe tykk.

Sil sausen og ha i fløten. De rensede rekene tilsettes sausen rett før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7457)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.