Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rekesaus til bakte poteter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlcrème fraîche
150grpillede reker
2ssfinhakket løk
0,5dlfinhakket dill
1tskarri
Salt etter smak
Litt nykvernet pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rekesaus til bakte poteter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier234,72283,13Kcal
Protein8,8410,66gram
Karbohydrat2,222,68gram
Kostfiber0,470,57gram
Fett21,0625,40gram
Mettet fett13,0315,72gram
Salt0,500,61gram
Pris på oppskriftenKr 10,31Kr 12,44Kroner
Hele oppskriften veier483 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Finhakk rekene og bland sammen med alle de andre ingrediensene. Smak til med pepper og eventuelt litt salt. Kan sløyfes.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17367)
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.