Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rekesmør 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grreker, skallet
3sssmør eller margarin
vann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rekesmør 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier248,50807,63Kcal
Protein18,0458,63gram
Karbohydrat0,120,39gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett19,5463,51gram
Mettet fett12,3140,01gram
Salt1,454,73gram
Pris på oppskriftenKr 8,80Kr 28,60Kroner
Hele oppskriften veier325 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Støt skallene i en morter og tilsett smøret. Arbeid massen godt. Rist massen forsiktig på svak varme. Hell på så mye vann at det står jevnhøyt med skallene. La blandingen koke.

Sil skallene fra, og avkjøl kraften. Ta forsiktig av fettet som har flytt opp.

Smøret brukes i sauser, stuinger og supper som er laget av fisk eller skalldyr for å gi retten smak og farge.

Kraften kan brukes til saus, stuing eller suppe, men tåler ikke å oppbevares ved vanlig temperatur. Kraften kan dypfryses.

Skal smøret stå en stund, smelter vi det og lar det koke til det ser klart ut. Når fettet har stivnet, rulles det til kuler som oppbevares dypfryste.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7918)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.