Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rekestuing




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 450grreker med skall eller 125-150 g rensede
4sshvetemel
3dlvann og kraft
evnt. fiskebuljongterning
1dlfløte
2ssmargarin eller smør
1dashsalt
hvit pepper
1sssitronsaft, friskpresset
hakket dill


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Skalldyr
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rekestuing med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier132,45313,58Kcal
Protein11,7427,79gram
Karbohydrat3,067,24gram
Kostfiber0,130,31gram
Fett8,1119,20gram
Mettet fett3,458,17gram
Salt0,882,09gram
Pris på oppskriftenKr 5,60Kr 13,26Kroner
Hele oppskriften veier947 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tin dypfryste reker, rens dem. Del eventuelt store reker. Kok gjerne skallet sammen med dillstilker i litt vann i ca. 10 minutter. Sil kraften og bruk den i stuingen.

Visp ut melet i kald væske (vann, kraft eller fløte) i et kokekar. Tilsett resten av væsken, eventuelt buljongterning, fløte og fett. Kok opp under omrøring og la sausen koke på svak varme i 3-4 minutter. Smak eventuelt til med salt, litt nymalt pepper og friskpresset sitron. Legg i skalldyr og hakket dill. La det hele bli varmt, men ikke koke, da blir skalldyrene seige.

Server stuingen som fyll i omelett, krustader, vol-au-vent eller paiskall eller på ristet brød som varmt smørbrød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9361)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.