Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rekestuing på risseng



Rekestuing på risseng oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgreker med skall

Saus:

2sssmør
1stkløk, grovhakket
1stkgrønn paprika i biter
1stang(stenger)stangselleri i biter
1stkchili finhakket
2feddhvitløk, finhakket
1boks(er)tomater, grovhakkede
4ssketchup
salt og pepper
litt chilipepper
frisk gressløk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Selleri
Skalldyr
Spor-av-selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rekestuing på risseng med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier85,31229,68Kcal
Protein7,8421,11gram
Karbohydrat3,589,64gram
Kostfiber0,962,58gram
Fett4,1911,28gram
Mettet fett2,506,73gram
Salt0,691,85gram
Pris på oppskriftenKr 5,17Kr 13,92Kroner
Hele oppskriften veier1 077 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok risen etter anvisning på pakken.
Pill rekene.
Surr løken i smør til den er blank. Tilsett paprika, selleri, chili og hvitløk og la dette surre et par minutter.
Tilsett tomatene og la blandingen koke 3-4 minutter. Smak til med salt, pepper og litt chili om nødvendig.
Ha reken i sausen og la dem bli varme. Må ikke koke. Server straks sammen med den nykokte risen.
Dryss gjerne litt frisk gressløk eller finklippet selleriblad over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23490)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Asiatisk skalldyrgryte med tagliatelle.Asiatisk skalldyrgryte med tagliatelle.
Denne retten har 152,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reker a la Malaysia.Reker a la Malaysia.
Denne retten har 156,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rekegryte med kokos og curry.Rekegryte med kokos og curry.
Denne retten har 129,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jambalaya 4.Jambalaya 4.
Denne retten har 104,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rekestuing på risseng.Rekestuing på risseng.
Denne retten har 85,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reke- og pølsegumbo.Reke- og pølsegumbo.
Denne retten har 142,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.