Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Remouladesaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkeggeplomme, hardkokt
4ssolivenolje
1tshvit vineddik
1tspresset sitronsaft
1stksjalottløk, finhakket
1bunt(er)persille, kjørvel og vannkarse, like deler av hver
1liten buntgressløk og frnsk estragon
1feddhvitløk, knust
0,25tssukker
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Remouladesaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier249,50122,16Kcal
Protein3,141,54gram
Karbohydrat2,081,02gram
Kostfiber1,990,97gram
Fett24,9612,22gram
Mettet fett3,841,88gram
Salt0,540,26gram
Pris på oppskriftenKr 18,36Kr 8,99Kroner
Hele oppskriften veier196 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Finhakk alle krydderurtene. Knus eggeplommen godt med en teskje og rør oljen gradvis i. Tilsett eddik og sitronsaft. Rør til sausen er blank og tykk. Tilsett de øvrige ingredienser og snak til med pepper og salt.

Passer godt til fiskeretter og kaldt kjøtt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9627)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.