Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Remuladesaus

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 8570 lesere! 8570 lesere
Remuladesaus har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 468,99 kcal ......Protein: 1,61 g ......Fett: 49,75 g ......Mettet fett: 14,27 g
Karbo: 3,49 g ......Kostfiber: 0,42 g .....Natrium: 431,94 mg .......Pris: 7,29 .- kr
Skriv ut!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
100grmajones
1tssennep
0,75dlkremfløte, pisket
2sssylteagurk, finhakket
1sskapers
persille eller gressløk
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Få ukens oppskrifter på mail:
Eller les den på nettsiden


Fremgangsmåte:

Bland majones, sennep og pisket fløte. Tilsett sylteagurk, kapers og grønt. Kremfløte kan erstattes med lettrømme.

variasjon: Andre friske urter som estragon, basilikum, timian, mynte, dill kan tilsettes.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 468,99342,1317,1 %
Fett: 49,7536,29 g51,8 %Fett95,47 %
Protein: 1,611,17 g2,3 %Protein1,37 %
Karbo: 3,492,55 g0,8 %Karbo2,97 %
Fiber: 0,420,31 g1,0 %Fiber0,17 %
Mettet fett: 14,2710,41 g52,0 %
Salt: 1,080,79 g15,8 %
Hele oppskriften veier 218,85 g totalt
Pris på oppskriften: Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.7,29
Pris 3 porsjonerKr. 15,95Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 5,32Vis fullt næringsinnhold for oppskriften
Forklaring på prissystemet!Forklaring på tallerkentjenesten!



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Brunost- og appelsinsaus hos oss.Les mer om Fløtesaus til kalkun hos oss.Les mer om John Olav`s fiskesaus hos oss.