Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Remuladesaus

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 7785 lesere! 7785 lesere

Ingredienser

Porsjoner
100grmajones
1tssennep
0,75dlkremfløte, pisket
2sssylteagurk, finhakket
1sskapers
persille eller gressløk
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Bland majones, sennep og pisket fløte. Tilsett sylteagurk, kapers og grønt. Kremfløte kan erstattes med lettrømme.

variasjon: Andre friske urter som estragon, basilikum, timian, mynte, dill kan tilsettes.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 468,99342,1317,1 %
Fett: 49,7536,29 gr51,8 %Fett95,47 %
Protein: 1,611,17 gr2,3 %Protein1,37 %
Karbo: 3,492,55 gr0,8 %Karbo2,97 %
Fiber: 0,420,31 gr1,0 %Fiber0,17 %
Mettet fett: 14,2710,41 gr52,0 %
Salt: 1,080,79 gr15,8 %
Hele oppskriften veier 218,85 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.7,29 .-
Pris 3 porsjonerKr. 15,95 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 5,32.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Brun saus til vilt, kalv og lam hos oss.Les mer om Fløtesaus 3 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:7376



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser