Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ribbet og helstekt lirype




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkryper, gjerne kyllinger og av lik størrelse
8tynn(e) skive(r)bacon + 150 g bacon i terninger
margarin til steking
1dlvann
8stkpoteter
4stkepler, gjerne aroma eller gravenstein
8stksjalottløk
400grbroccoli
1dashsalt
1dashpepper


Annonse


Næringsdeklarasjon for Ribbet og helstekt lirype med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier91,86902,16Kcal
Protein10,65104,59gram
Karbohydrat5,7656,57gram
Kostfiber1,0510,31gram
Fett2,6826,32gram
Mettet fett0,676,58gram
Salt0,131,29gram
Pris på oppskriftenKr 9,92Kr 97,42Kroner
Hele oppskriften veier3 928 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ribb og rens rypene. Løft bukskinnet forsiktig og spekk med bacon. Bind opp. Brun deretter rypene godt på alle sider i en jerngryte. Legg over i ildfast form og slå over stekesjyen.

Kutt poteter, eple og løk i båter. Stek potetene raskt i panne og tilsett i formen sammen med løk og epler. Strø på salt, pepper og tilsett så vannet. Deretter legger du over lokk av folie. Sett i forvarmet ovn på 180 C i ca 35 minutter. Serveres med smørdampet broccoli og sprøstekt bacon.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12213)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rypebryst på eple- og byggrynsalat.Rypebryst på eple- og byggrynsalat.
Denne retten har 130,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.