Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ricottafiken



Ricottafiken oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Fiken er kjempegodt! Ricottafiken er veldig enkelt å lage og tar seg veldig godt ut, både som tiltygg til velkomsdrinken og på tapasbordet

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stkfrisk fiken
4ssricotta
4skive(r)finhakkede spekeskinke


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ricottafiken med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89,5758,22Kcal
Protein5,613,65gram
Karbohydrat9,596,23gram
Kostfiber1,921,25gram
Fett2,771,80gram
Mettet fett1,280,83gram
Salt0,840,55gram
Pris på oppskriftenKr 14,86Kr 9,66Kroner
Hele oppskriften veier520 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Skjær av toppene på fikenene. Skrap ut fikenkjøttet fra toppene og litt kjøtt ut av bunnene. Bland kjøttet med ricotta, spekeskinke pepper og basilikum.
2. Fyll fikenbunnene med ricottablandingen og sett på toppene før servering.

Dette regnes ikke som en selvstendig rett, men bør være én av flere retter på et tapasbord.
Andre retter som passer sammen med denne retten til en juletapas er soyamarinerte kyllingklubber, juleruller med juledipp, fenalår med djevelegg, capresetårn med kaspolsaus og medister albondigas.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 30814)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Fingermat/tapas

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tapas med haricots verts og skinke.Tapas med haricots verts og skinke.
Denne retten har 153,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spekemat med frisk dressing.Spekemat med frisk dressing.
Denne retten har 227,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ricottafiken.Ricottafiken.
Denne retten har 89,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.