Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Ripsgele

Oppskriften har fått 3,2 poeng. 3,2 poeng (av max 6) i snitt fra 12 lesere
Oppskriften har hatt 46520 lesere! 46520 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:

Ingredienser

Rips
900 g sukker pr liter saft
Litt sitronsaft

Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Syltetøy/gele
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Rens bærene og kok dem forsiktig i vann til massen har saftet seg godt
Når de er ferdigkokt presses de gjennom et klede/saftepose e.l. i 2-3 timer eller til de slutter å dryppe.
Mål opp saften og tilsett sukker og sitronsaft, varm forsiktig opp i 5-20 minutter
Ta gelèprøven, fjern skummet på overflaten, ha på glass

Geleprøven:
Ha litt syltetøy på en kald tallerken og la det avkjøle litt. Skyv fra kanten og innover med en kald skje. Overflaten / hinnen skal rynke seg.

Blir ikke geleen stiv? Les her:
Tips til gele.










Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2352



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser