Ripsgelé 4


Ingredienser

1 porsjon

2 dl vann pr. liter rips
1 kg sukker pr. liter vann
1 ts vaniljesukker pr. liter vann


Fremgangsmåte:

Vask bærene og sett dem over svak varme sammen med vannet. Kok til bærene er godt itu. Sil fra og mål saften, bland i sukker og vaniljesukker og kok langsomt i ca 30 minutter.

Skum godt under kokingen. Ta geléprøven. Ha geleen i små glass når den er ferdig kokt.

Blir ikke geleen stiv? Les her:
Tips til gele.


Annonse:

Tjenester og info



Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 13487)
Kategori: Syltetøy/gele
Land: Norge
Fylke: Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett



Prøv en lignende oppskrift









Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!