Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Ripsgelé 4

Oppskriften har fått 4,1 poeng. 4,1 poeng (av max 6) i snitt fra 28 lesere
Oppskriften har hatt 49567 lesere! 49567 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:

Ingredienser

1 porsjon

2 dl vann pr. liter rips
1 kg sukker pr. liter vann
1 ts vaniljesukker pr. liter vann

Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Syltetøy/gele
Land: Norge
Fylke: Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett

Fremgangsmåte:

Vask bærene og sett dem over svak varme sammen med vannet. Kok til bærene er godt itu. Sil fra og mål saften, bland i sukker og vaniljesukker og kok langsomt i ca 30 minutter.

Skum godt under kokingen. Ta geléprøven. Ha geleen i små glass når den er ferdig kokt.

Blir ikke geleen stiv? Les her:
Tips til gele.










Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:13487



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen