Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ripssaft 2




Ingredienser

1 porsjon

1 kg rips
1 dl. vann

300 g. sukker pr. liter saft
1 ts. konserveringsmiddel pr. liter saft.


Annonse


Fremgangsmåte:

Bærene skylles og has i gryten sammen med vannet. Der legges lokk på, bringes langsomt i kok og koker ved svak varme ca. 15 min.

Saften siles så gjennom et klede eller en saftpose og skal stå ca. 1 time.

Saften måles og helles i gryten sammen med sukkeret. Saften kokes så ca. 5 min. uten lokk på gryten. Den skummes og det tilsettes konserveringsmiddel.

Helles på flasker og korkes straks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22664)
Kategori: Saft
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rognebærsaft 2.Rognebærsaft 2.
Denne retten har 98,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.