Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ripssaus 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlkremfløte
1sssoyasaus
3ssripsgelé
3ssripsgelé
1dashsalt
1dashpepper
Ca 1,75dlrips


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ripssaus 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier275,36354,32Kcal
Protein1,541,98gram
Karbohydrat17,0821,98gram
Kostfiber0,811,04gram
Fett22,1428,49gram
Mettet fett14,4818,63gram
Salt0,760,98gram
Pris på oppskriftenKr 8,85Kr 11,39Kroner
Hele oppskriften veier515 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Kok ut langpannen med litt fløte. Sil fløtekraften og hell den over i en kasserolle og tilsett resten av fløten.

2. Kok opp og la det koke til det begynner å tykne. Tilsett ripsgelé og soyasaus og rør til geléen har løst seg opp. Smak til med salt og pepper. Tilsett rips og server med en gang.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 2118967835)
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.