Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Ripsvin 10 liter

Oppskriften har fått 4,7 poeng. 4,7 poeng (av max 6) i snitt fra 3 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 8,56 Kcal: 220,52 Fett: 0,62 gr Protein: 0,62 gr Karbo: 51,84 gr
Mettet fett: 0,16 gr Kostfiber: 2,64 gr Salt av natrium: 0,00 gr
Oppskriften har hatt 7784 lesere! 7784 lesere

Ingredienser

Porsjoner
3kgrøde ripsbær
2,8kgsukker
3grgjærnæringIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
vingjær
1/2 svovlingstabelett pr !0 liter bærmasse
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater93,95 prosent
Protein1,12 prosent
Fett2,52 prosent
Kostfiber2,39 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 496,48

Pris pr liter

Kr 49,65
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Vinlegging
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 liter

Vanlig framgangsmåte. Se vedlegg til vingjærpakning Eller Følg videre generelle retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider.
Bruk bare velmodne bær.










Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:1505



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen