Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Ripsvin 10 liter

Oppskriften har fått 3,8 poeng. 3,8 poeng (av max 6) i snitt fra 4 lesere
Oppskriften har hatt 9238 lesere! 9238 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Ripsvin 10 liter har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 220,7 Kcal ......Protein: 0,62 gram ......Fett: 0,62 gram ......Mettet fett: 0,16 gram
Karbohydrater: 51,84 gram ......Kostfiber: 2,64 gram .....Natrium: 0,52 mg .......Pris: 8,56 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
3kgrøde ripsbær
2,8kgsukker
3grgjærnæringIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
vingjær
1/2 svovlingstabelett pr !0 liter bærmasse
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Mat nyttig
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Vinlegging
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 liter

Vanlig framgangsmåte. Se vedlegg til vingjærpakning Eller Følg videre generelle retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider.
Bruk bare velmodne bær.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 220,7012 807,22640,4 %
Fett: 0,6235,98 gr51,4 %Fett2,52 %
Protein: 0,6235,98 gr72,0 %Protein1,12 %
Karbo: 51,843 008,28 gr1 002,8 %Karbo93,95 %
Fiber: 2,64153,20 gr510,7 %Fiber2,39 %
Mettet fett: 0,169,28 gr46,4 %
Salt: 0,000,08 gr1,5 %
Hele oppskriften veier 5803 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.8,56 .-
Pris 1 porsjonerKr. 496,48 .-Se din tallerken
Pris pr literKr 49,65.-Vis fullt næringsinnhold









Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:1505



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen