Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Ripsvin 10 liter

Oppskriften har fått 4,7 poeng. 4,7 poeng (av max 6) i snitt fra 3 lesere
Oppskriften har hatt 8244 lesere! 8244 lesere

Ingredienser

Porsjoner
3kgrøde ripsbær
2,8kgsukker
3grgjærnæringIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
vingjær
1/2 svovlingstabelett pr !0 liter bærmasse
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Ripsvin 10 liter er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Vinlegging
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 liter

Vanlig framgangsmåte. Se vedlegg til vingjærpakning Eller Følg videre generelle retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider.
Bruk bare velmodne bær.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 220,7012 807,22640,4 %
Fett: 0,6235,98 gr51,4 %Fett2,52 %
Protein: 0,6235,98 gr72,0 %Protein1,12 %
Karbo: 51,843 008,28 gr1 002,8 %Karbo93,95 %
Fiber: 2,64153,20 gr510,7 %Fiber2,39 %
Mettet fett: 0,169,28 gr46,4 %
Salt: 0,000,08 gr1,5 %
Hele oppskriften veier 5803 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.8,56 .-
Pris 1 porsjonerKr. 496,48 .-Se din tallerken
Pris pr literKr 49,65.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6







Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:1505



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser