Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ripsvin 10 liter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3kgrøde ripsbær
2,8kgsukker
3grgjærnæringIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
vingjær
1/2 svovlingstabelett pr !0 liter bærmasse


Annonse


Kalorier og næringsinnhold i Ripsvin 10 liter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier220,7012 807,221 280,72Kcal
Protein0,6235,983,60gram
Karbohydrat51,843 008,28300,83gram
Kostfiber2,64153,2015,32gram
Fett0,6235,983,60gram
Mettet fett0,169,280,93gram
Salt0,000,080,01gram
Pris på oppskriftenKr 8,56Kr 496,74Kr 49,67.-
Hele oppskriften veier5 803 totalt5 803 pr porsj580 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 liter

Vanlig framgangsmåte. Se vedlegg til vingjærpakning Eller Følg videre generelle retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider.
Bruk bare velmodne bær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat nyttig
(Intern: 1505)
Kategori: Vinlegging
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.