Ripsvin 10 liter


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
3kgrøde ripsbær
2,8kgsukker
3grgjærnæringIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
vingjær
1/2 svovlingstabelett pr !0 liter bærmasse


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 liter

Vanlig framgangsmåte. Se vedlegg til vingjærpakning Eller Følg videre generelle retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider.
Bruk bare velmodne bær.


Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Mat nyttig
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 1505)
Kategori: Vinlegging
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 220,7 Kcal
Protein 0,62 g
Fett 0,62 g
Karbo 51,84 g
Pris 8,56.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!