Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ris a la Kashmir




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlbasmathiris
vann
4dlkokende vann
olivenolje
Krydder feks tørket morgenfrueblomsterblader
Ca 5,5stkkardemomme, hele
Ca 4,5stknelliker
hakkede og skoldede mandler


Annonse


Næringsdeklarasjon for Ris a la Kashmir med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier137,05224,30Kcal
Protein3,615,91gram
Karbohydrat29,0547,54gram
Kostfiber0,821,34gram
Fett0,530,87gram
Mettet fett0,090,15gram
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 1,67Kr 2,73Kroner
Hele oppskriften veier655 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll risene og la dem stå i bløt 1/2 time. La dem dernest dryppe av i et dørslag i en halv time. Svisj risene i olivenolje, ha krydder og kokende vann i. Kokes på lavt varme i cirka. ti minutter og trekker i 5.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22812)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Kashmir

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.