Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ris og erter med pølser




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
350grlangkornet ris
2tskarri
1dashsalt
1pakkedypfryste erter
1stk liteløk
2sssmør
200grkokt skinke
Ca 10stkcocktailpølser
1dashsmør eller margarin
persille til pynt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ris og erter med pølser med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier239,47856,76Kcal
Protein10,1236,21gram
Karbohydrat21,2375,96gram
Kostfiber1,555,55gram
Fett12,3344,11gram
Mettet fett5,4319,43gram
Salt1,455,20gram
Pris på oppskriftenKr 7,40Kr 26,48Kroner
Hele oppskriften veier1 431 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok risen mør i lettsaltet vann tilsatt karri. Hell kokevannet fra og spyl risen med kaldt vann.

Kok erter og finhakket løk i lettsaltet vann til det er mørt. Hell kokevannet fra.

Smelt smør i en gryte og vend ris og erter i det. Fyll blandingen i en godt smurt form og hvelv den på varmt fat.

Rist pølser og skinketerninger i litt smør. Anrett den pent på toppen av risen.

Server retten pyntet med persille og med salat til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9241)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.