Risboller 2

Bilde av Risboller 2.
Fotograf: Kylling.no

Risboller er en gjenganger i norske barneselskaper, og de er dessuten en favoritt blant mange voksne i forbindelse med julen.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
250grdelfiafett
200grkokesjokolade
2stkegg
2dlsukker
3sskaffe, gjerne litt sterk
Ca 100grpuffet ris


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 40 boller

Smelt delfiafett og sjokolade sammen. Avkjøl.

Pisk eggedosis av egg og sukker. Rør inn kaffe og delfiafett/sjokolade. Elt lett inn puffet ris. Sett boller med skje på matpapir eller fyll risbollene i papirformer. Avkjøl og oppbevar i kjøleskap til servering.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Kylling.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 23117)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Småkaker
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 517,5 Kcal
Protein 3,71 g
Fett 36,6 g
Karbo 42,67 g
Pris 6,41.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!