Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Risboller 2

Oppskriften har fått 5 poeng. 5 poeng (av max 6) i snitt fra 43 lesere
Oppskriften har hatt 50477 lesere! 50477 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Risboller 2 har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 517,38 Kcal ......Protein: 3,75 gram ......Fett: 36,6 gram ......Mettet fett: 33,02 gram
Karbohydrater: 42,6 gram ......Kostfiber: 1,29 gram .....Natrium: 21,04 mg .......Pris: 6,44 .- kr

Ingredienser

Porsjoner
250grdelfiafett
200grkokesjokolade
2stkegg
2dlsukker
3sskaffe, gjerne litt sterk
Ca 100grpuffet ris
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
Fotograf: Kylling.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Småkaker
Land: Ukjent-opprinnelse




Risboller 2.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 40 boller

Smelt delfiafett og sjokolade sammen. Avkjøl.

Pisk eggedosis av egg og sukker. Rør inn kaffe og delfiafett/sjokolade. Elt lett inn puffet ris. Sett boller med skje på matpapir eller fyll risbollene i papirformer. Avkjøl og oppbevar i kjøleskap til servering.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 517,384 485,06224,3 %
Fett: 36,60317,28 gr453,3 %Fett63,66 %
Protein: 3,7532,51 gr65,0 %Protein2,89 %
Karbo: 42,60369,29 gr123,1 %Karbo32,93 %
Fiber: 1,2911,18 gr37,3 %Fiber0,49 %
Mettet fett: 33,02286,24 gr1 431,2 %
Salt: 0,050,46 gr9,1 %
Hele oppskriften veier 866,88 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.6,44 .-
Pris 1 porsjonerKr. 55,83 .-Se din tallerken
Pris pr bollerKr 1,40.-Vis fullt næringsinnhold









Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:23117



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser