Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Riscrispkaker(0.A.B.AB)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2sssmør
0,6dlhonning eller lønnesirup
2ssbrunt sukker
0,25sssalt
7,2dlnaturrismel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-lupiner
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Riscrispkaker(0.A.B.AB) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier375,302 430,44151,90Kcal
Protein5,3034,322,15gram
Karbohydrat68,10441,0227,56gram
Kostfiber3,3221,501,34gram
Fett8,3454,013,38gram
Mettet fett4,4929,081,82gram
Salt0,885,720,36gram
Pris på oppskriftenKr 7,32Kr 47,40Kr 2,96.-
Hele oppskriften veier648 totalt648 pr porsj40 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 kaker

Smelt smør, honning, sukker og salt i en stor gryte. Rør inn rismelet. Rør godt. Hell så blandingen på ett glassfat på ca 12x20 og sett det i kjøleskapet. Brekk så ut kaker på ca 5 cm i firkant.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Blodtypediettens kokebok
(Intern: 14640)
Kategori: Småkaker
Diett/allergi: Blodtypediett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Risboller 2.Risboller 2.
Denne retten har 519,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 42,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 36,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.