Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Risengrynspannekaker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2dlrisengrynsgrøt
2stkeggeplommer
1,5dlmelk
2sssukker
0,5tskanel
2-3 sitrondråper
1sshakkede mandler
2ssrosiner
2stkeggehviter
1dashsmør
knust kavring


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Risengrynspannekaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier141,95191,90Kcal
Protein5,046,81gram
Karbohydrat16,2021,90gram
Kostfiber0,550,74gram
Fett6,218,40gram
Mettet fett2,813,80gram
Salt0,340,46gram
Pris på oppskriftenKr 3,44Kr 4,65Kroner
Hele oppskriften veier541 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Grøten tilsettes eggeplommene. Spe med melk til ønsket tykkelse.

Smak til røren med sukker, kanel og sitrondråper. Tilsett mandler og rosiner. Stivpisk eggehvitene og vend inn.

Pannekakene stekes i smør. Før røren helles i, drysses pannen med knust kavring. Strø kavring på pannekaken før den vendes i pannen.

Til pannekaken serveres syltetøy eller kompott.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9219)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pannekaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.