Gå til forsiden av matoppskrift.no



Risengrynspudding 3


Oppskriften på Risengrynspudding 3 har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
100grrisengryn
5dlmelk
100grsmør
4stkeggeplommer
50grsukker
0,5tskanel
0,5tskardemomme
50grrosiner
4stkeggehviter


Fremgangsmåte:

Kok opp melk og ha i gryna. Kok de halvmøre. Ha i smør, rør og avkjøl litt. Visp eggeplommene og ha dem i. Smakes til med sukker, kanel og kardemomme. Tilsett rosiner som er kokt i litt vann først. Vend inn de stivpiskede eggehvitene.
Røren fylles i en smurt suffle form og settes i ovnen ved 200 grader. Stekes til den har hevet seg og er blitt gyllen. Ca 30-45 minutter.
Serveres lunken, gjerne med rød saus.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2981)
Tilberedningstid: 60 min
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 200,61 Kcal Forklaring?
Protein 5,11 g
Fett 11,89 g
Karbo 18,08 g
Pris 2,92.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!