Risengrynspudding 3


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
100grrisengryn
5dlmelk
100grsmør
4stkeggeplommer
50grsukker
0,5tskanel
0,5tskardemomme
50grrosiner
4stkeggehviter


Fremgangsmåte:

Kok opp melk og ha i gryna. Kok de halvmøre. Ha i smør, rør og avkjøl litt. Visp eggeplommene og ha dem i. Smakes til med sukker, kanel og kardemomme. Tilsett rosiner som er kokt i litt vann først. Vend inn de stivpiskede eggehvitene.
Røren fylles i en smurt suffle form og settes i ovnen ved 200 grader. Stekes til den har hevet seg og er blitt gyllen. Ca 30-45 minutter.
Serveres lunken, gjerne med rød saus.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2981)
Tilberedningstid: 60 min
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 200,61 Kcal
Protein 5,11 g
Fett 11,89 g
Karbo 18,08 g
Pris 2,92.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!