Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rising sun2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2clgrand mariner eller cointreau
2clappelsinjuice
15clchampagne


Annonse


Næringsdeklarasjon for Rising sun2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier97,37185,00Kcal
Protein0,310,59gram
Karbohydrat4,969,42gram
Kostfiber0,010,02gram
Fett0,020,04gram
Mettet fett0,000,00gram
Alkohol10,87 %
Salt0,010,02gram
Pris på oppskriftenKr 31,85Kr 60,52Kroner
Hele oppskriften veier190 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Shake 2 første. Fylles opp med champagne. Pynt appelsinskive.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 18731)
Kategori: Diverse alkoholdrinker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sangria 5.Sangria 5.
Denne retten har 64,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Long Island Iced Tea versjon 4.Long Island Iced Tea versjon 4.
Denne retten har 145,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 21,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sangria 1.Sangria 1.
Denne retten har 66,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.