Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Risklattkaker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2,75dlmelkefri risengrøt (se annen oppskrift)
1tssukker
3ssmel
2stkegg
Melkefri margarin til steking


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Risklattkaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier109,28455,7930,39Kcal
Protein4,7519,811,32gram
Karbohydrat14,8862,064,14gram
Kostfiber0,351,460,10gram
Fett3,3413,930,93gram
Mettet fett0,803,340,22gram
Salt0,241,010,07gram
Pris på oppskriftenKr 1,54Kr 6,42Kr 0,43.-
Hele oppskriften veier417 totalt417 pr porsj28 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 15 kaker

Ingredienserne blandes sammen og deigen piskes godt. Margarin smeltes på en panne og deigen settes i klatter med en diameter på ca.10 cm.

Bakes lysebrune på begge sider og serveres varme med marmelade og strøsukker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Familien Østergaard
(Intern: 3460)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Småkaker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Risboller 2.Risboller 2.
Denne retten har 519,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 42,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 36,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.