Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rislapper




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlkald risgrøt (rest)
3stkegg
0,5dlhvetemel
0,5dlsukker
0,5tsbakepulver
0,5tsvaniljesukker
0,5tssalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Rislapper med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier145,55790,8039,54Kcal
Protein6,1633,471,67gram
Karbohydrat19,38105,305,26gram
Kostfiber0,231,250,06gram
Fett4,7725,921,30gram
Mettet fett1,8410,000,50gram
Salt1,156,260,31gram
Pris på oppskriftenKr 3,76Kr 20,43Kr 1,02.-
Hele oppskriften veier543 totalt543 pr porsj27 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 lapper

Bland alle ingrediensene i en matprosessor. La røren (helst) svelle i 15 minutter. Stek så rislappene i litt smør eller olje i varm stekepanne. Snu lappene når røren er stivnet på overflaten. Serveres lune, gjerne med tyttebær og rømme.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 17385)
Kategori: Pannekaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.